Гонсалес: В

Гонсалес: В "Динамо" я ще не граю так, як в "Базелі"

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" парагваєць Дерліс Гонсалес, який грає в Україні вже два роки, розповів про адаптацію до країни, а також до нової позиції - правого флангу.

"Минуло вже два роки з моменту мого приїзду в Україну. У Швейцарії мені було набагато легше адаптуватися. Там було все швидше, а тут мені важче. Поки я не готовий стати лідером команди, намагаюся робити все крок за кроком. У "Динамо" я ще не граю так, як в "Базелі". Вважаю, що футболіст не може грати постійно на одному рівні. Це нормально, коли один матч ти проводиш добре, а потім може бути спад. З моменту мого приїзду я забивав не так багато м'ячів, проте намагаюся працювати на команду, не зациклююсь на голах.

Буде важко замінити Ярмоленка, проте мені подобається грати на правому фланзі. Це та позиція, до якої я звик в збірній і коли грав в "Базелі", тому мені важливо грати саме тут. Можу сказати, що зараз я відчуваю себе найкраще. Дуже задоволений тим, як складається моя кар'єра, адже мені лише 23 роки. Залишуся в "Динамо" до тих пір, поки буду відчувати довіру тренера", - сказав Гонсалес в ефірі програми "Про футбол".

Читайте також: Мораес: Я в Україні вже 5 років і маю право на громадянство

Відео ефіру програми:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-