Українські біатлоністи завершили збір у Канаді

Українські біатлоністи завершили збір у Канаді

Укрінформ
Чоловіча збірна України з біатлону повертається після тренувального збору в канадському Кенморі.

Приліт в Україну запланований на понеділок, 20 листопада, о 13.15. Про це повідомляє UA:Біатлон.

А вже вранці 23-го листопада українські біатлоністи вирушать до шведського Естерсунду на перший етап Кубка світу.

Жіноча збірна з біатлону повернеться в Україну пізніше - після третього етапу у французькому Ансі, який пройде з 14 по 17 грудня. Заключний збір перед Олімпіадою команда проведе в Казахстані.

Нагадаємо, що на передсезонному Кубку Норвегії, де українські чоловіки участі не брали, три підопічні Велепца потрапили в топ-10 спринту, а Віта Семеренко стала п'ятою у мас старті.

Читайте також: Біатлон: Віта Семеренко – п’ята у мас-старті у Шушені

Дар’я Блашко, білоруська біатлоністка, яка цьогоріч перейшла до збірної України, у мас-старті на Відкритому кубку Норвегії посіла 18 місце. На рубежах допустила всього один промах. Але результат Дар’ї міг би бути кращим. Про це розповів президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак: "Дар’я Блашко від великого бажання на старті забула надягти на ноги електронні браслети, які визначають час на трасі. Тож побігла вдягати і втратила 30-40 секунд. А так, була би біля десятки. 22 листопада вирішуватиметься питання стосовно Дар’ї у Мінську. Чекаємо результатів. А оскільки сьогоднішній старт неофіційний, то вона змогла взяти участь".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-