НБА: Українець Боломбой зіграв перший матч за «Мілуокі»

НБА: Українець Боломбой зіграв перший матч за «Мілуокі»

Укрінформ
Це другий український баскетболіст, який гратиме в цьому сезоні в НБА. 

Кандидат в збірну України Джоель Боломбой провів свій перший матч у складі клубу НБА «Мілуокі Бакс». Його команда поступилася «Даллас Маверікс» 79:111. Про це повідомляє Sport Arena.

У поєдинку проти «Далласа» Боломбой дебютував в поточному сезоні. Він з'явився на майданчику замість Кріса Міддлтона за 3:10 до закінчення зустрічі, коли рахунок був не на користь його команди 75:107. 23-річний важкий форвард відіграв на майданчику три хвилини. За цей час він встиг набрати 2 очка, при цьому не забивши два штрафні кидки, зробити по одному підбору, втрати і фолу.

Місяць тому Боломбой підписав двосторонній контракт з «Мілуокі» після відрахування з «Юти Джаз», де він перебував з моменту драфта в 2016 році.

Читайте також: Українець Боломбой гратиме за клуб НБА «Мілуокі»

До цього останній раз в НБА Боломбой грав навесні в матчі плей-офф проти «Голден Стейт Ворріорс», який завершився поразкою його «Юти» 95: 121 і вильотом після чотирьох матчів в серії.

У регулярному сезоні у Боломбоя було 12 матчів за «Джаз», в яких він набирав 1,8 очок і робив 1,4 підбирань.

Народжений в Донецьку випускник університету Вебер Стейт Боломбой входив в розширений список кандидатів на участь в Євробаскеті-2017, однак через травму не приїхав в розташування збірної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-