Баскетбол: три матчі жіночої Суперліги відбудуться в Києві 16 і 17 листопада

Баскетбол: три матчі жіночої Суперліги відбудуться в Києві 16 і 17 листопада

Укрінформ
Чергові матчі регулярного чемпіонату України з баскетболу серед клубів жіночої Суперліги відбудуться в Києві 16 і 17 листопада.

У змаганнях візьмуть участь українські баскетбольні команди "Київ-Баскет", "Вінницькі Блискавки", "Динамо" і "Рівне". Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ.

16 листопада "Київ-Баскет" і "Вінницькі Блискавки" зустрінуться в очному протистоянні. Господарки – беззаперечні лідери жіночої Суперліги. Саме до столичного клубу у міжсезоння перейшли дві сильні "блискавки" Тетяна Юркевічус і Катерина Демченко. Рекордної різниці у рахунку у цьому сезоні було встановлено саме у протистоянні цих двох команд - 29 жовтня киянки здолали суперниць з рахунком 102:40.

Після очного протистояння "Київ-Баскет" і "Вінницькі Блискавки" баскетболістки відпочиватимуть не довго. У гості до "смугастих" завітає БК "Рівне", а "блискавок" проекзаменує київське "Динамо". Наприкінці жовтня у Вінниці "блискавки", скориставшись підтримкою трибун, дотиснули вдома динамівок з перевагою у 5 очок - 58:53.

Читайте також: Баскетбол: матч зірок української Суперліги 2018 року пройде у Києві

Розклад матчів:
16 листопада

18.00. "Київ-Баскет" – "Вінницькі Блискавки"

17 листопада
16.00. "Динамо" – "Вінницькі Блискавки"
18:00. "Київ-Баскет" – "Рівне"

Турнірна таблиця:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-