Радівілов: Усього одна тисячна, вже вдруге мало не став чемпіоном світу

Радівілов: Усього одна тисячна, вже вдруге мало не став чемпіоном світу

Укрінформ
Український гімнаст Ігор Радівілов прокоментував свій результат в опорному стрибку на чемпіонаті світу в Монреалі, який всього на одну тисячну виявився меншим за переможний.

"Чи засмутився я? Потім - можливо. Але коли я побачив, що висвітилося друге місце і залишалося виступити всього одній людині, я знав, що у мене буде медаль. І найбільша радість полягала в цьому.

Потім вже підходили інші спортсмени і говорили: "Це неправильно. Ти - чемпіон світу". Звичайно, після цього сидиш і думаєш: одна тисячна, мало чемпіоном світу не став удруге. Значить, є над чим працювати, значить, я щось не так зробив, не так приземлився, може, десь перехвилювався. Коли така відповідальність, і ти відчуваєш, що мета зовсім поруч, дуже складно нерви зібрати в одну купу. Але в будь-якому випадку я задоволений на 90%", - цитує Радівілова СЕГОДНЯ.ua

Нагадаємо, що Радівілов здобув "срібло" на чемпіонаті світу у Монреалі, поступившись першому місцю лише однією тисячною бала, а у 2014-му році гімнасту до титулу не вистачило 0,083 бала.

Читайте також: Сартинський: Нагорода Радівілову від НОК підкреслює важливість гімнастики

За свої досягнення у жовтні Радівілов уперше у своїй кар’єрі був визнаний Національним олімпійським комітетом України кращим спортсменом місяця.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-