Шабранський: Я голодний і готовий до титульного поєдинку з Ковальовим

Шабранський: Я голодний і готовий до титульного поєдинку з Ковальовим

Укрінформ
Український напівважковаговик В'ячеслав Шабранський прокоментував майбутній боксерський поєдинок проти екс-чемпіона світу Сергія Ковальова.

"У мене був відмінний тренувальний табір. Я пройшов усі необхідні етапи підготовки до поєдинку. Зараз протягом двох останніх тижнів ми просто працюємо над швидкістю. Чемпіон WBA в напівважкій вазі Дмитро Бівол і чемпіон світу у другій середній вазі Девід Бенавідес сильно допомогли мені під час спарингів. Вони прийшли в зал і змусили мене серйозно попрацювати. Було чудово спарингувати з чемпіонами.

Наш бій з Ковальовим за чемпіонство - це велика подія. Це можливість здобути все або залишитися ні з чим. Зараз я не думаю про Ковальова. Я не думаю про те, що станеться в рингу. Я побачу його 25 листопада і вже після бою скажу, що про нього думаю.

Я був приємно здивований, коли зрозумів, що ми будемо битися за чемпіонський пояс. Я погодився вийти в ринг ще до того як дізнався про можливий титул. Але коли нам зателефонували з WBO і сказали про пояс, то я був дуже радий. Я голодний і готовий до цього поєдинку", - цитує Шабранського tribuna.com

Читайте також: В бою Шабранського з Ковальовим розіграють чемпіонський титул WBO

Нагадаємо, що бій за вакантний пояс Всесвітної боксерської організації (WBO) Шабранський (19-1, 16 КО, Україна) – Ковальов (30-2-1, 26, Россія) відбудеться 25 листопада в театрі Madison Square Garden у Нью-Йорку. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-