Володимир Кличко став лауреатом найпрестижнішої німецької премії Bambi-2017

Володимир Кличко став лауреатом найпрестижнішої німецької премії Bambi-2017

Укрінформ
Легендарний український боксер Володимир Кличко, який нинішнього року заявив про завершення спортивної кар'єри, став лауреатом престижної німецької премії Bambi-2017 у категорії "Спорт".

Про це повідомляє Klitschko-brothers.com

"Володимир Кличко є одним з найуспішніших боксерів усіх часів і багато років був чемпіоном світу у суперважкій вазі. Як спортсмен, він демонстрував витривалість, дисципліну та чесність. Як боксер - свій інтелект та відмінні навички. Він володіє одним із кращих ударів в історії боксу. Кличко став кумиром мільйонів у всьому світі, заробивши прізвисько "Доктор Сталевий Молот", оскільки завжди виявляв залізну волю й силу, а також має наукову ступінь доктора", - прокоментував свій вибір оргкомітет премії.

Відзначимо, що Віталій і Володимир Клички вже ставали лауреатами цієї премії. Брати-чемпіони були відзначені у 2005-у та 2009 роках.

Читайте також: Володимир Кличко: Не знаю, що має статися для того, щоб я повернувся у ринг

 Bambi - одна з найстаріших і найпрестижніших нагород світу, її  вручають з 1948 року. Лауреатами премії стають люди, які сколихнули й надихнули німецьку громадськість. У різний час нагороду отримували Майкл Джексон, Шакіра, Кейт Вінслет, Селін Діон, Джорджіо Армані, Франц Беккенбауер. Нинішнього року компанію українцеві серед лауреатів склали Клаудіа Шиффер, Г'ю Джекмен, Йоахім Гаук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-