Фонсека: П’ятов і Ракицький готові до матчу з

Фонсека: П’ятов і Ракицький готові до матчу з "Олександрією"

Фото
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився очікуваннями від мабйтунього поєдинку 16-го туру української Прем’єр-ліги проти "Олександрії".

"Всі ми знаємо, яким важким буде поєдинок. Досить подивитися нашу останню зустріч з олександрійцями, щоб оцінити, скільки складнощів вони створюють на полі. Постараємося випустити кращий склад. Не буде ніякої ротації або завдання поберегти футболістів перед наступною грою.

Андрій П’ятов приїхав з невеликим ушкодженням, протягом двох днів проходив терапію, вчора вже тренувався і сьогодні теж буде займатися в загальній групі. Оцінимо ситуацію і його самопочуття. Швидше за все, з ним все в порядку і він буде грати.

Фізичний стан Тайсона визначимо, коли він прибуде. У матчі за національну команду він не брав участі. Якщо все добре, то немає ніякого секрету - він зіграє. Поза всякими сумнівами буде Ракицький.

Для нас Прем'єр-ліга - пріоритет, на якому ми сконцентровані. До грудня потрібно перемогти абсолютно у всіх матчах, тому що після зимової паузи в Прем'єр-лізі у нас очікуються зустрічі з найскладнішими опонентами. Необхідно бути готовими до цього. Тому ніяких думок про те, щоб поберегти гравців перед матчем з "Наполі" немає.

Усім відомо, наскільки важкими бувають для нас поєдинки чемпіонату. Результати це відображають. Непросто перемагати команди, що демонструють футбол, який трохи відрізняється від нашого. Якщо "Олександрія" буде мотивована, то ми повинні бути гіпермотивованими. Тільки так візьмемо три очки. Нам вкрай важливо залишатися лідерами - станемо домагатися цієї мети. Дійсно, завжди складно проводити матчі до і після Ліги чемпіонів, однак я роблю акцент на мотивації. Якщо у гравців її не буде на зустрічі з "Олександрією", ймовірно, у них не з'явиться навіть можливості мотивуватися на поєдинок з "Наполі". Хлопцям потрібно бути дуже обережними з цим і мати настрій тільки на позитивний результат", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар".

Читайте також: Футбол: П’ятов через ушкодження готується до гри з "Олександрією" окремо

Нагадаємо, що поєдинок "Шахтар" – "Олександрія" відбудеться на харківському ОСК "Металіст" у п’ятницю, 17 листопада,  о 19:00. Сьогодні вранці "гірники" провели сесію на заміській базі "Святошин".

У загальній групі  тренувалися Андрій П’ятов, Давид Хочолава. Поки відсутні Віктор Коваленко і Олександр Пихаленок, що брали участь у складі молодіжної збірної України у відбірковому поєдинку до Євро-2019 проти Шотландії. Ще не прилетів до Києва Тайсон. Завтра відбудеться ще одне тренування, а після нього запланований виліт до Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-