Конфлікт

Конфлікт "Маріуполя" з "Динамо" не прикрашав український футбол - Санін

Укрінформ
Віце-президент футбольного клубу "Маріуполь" Андрій Санін прокоментував рішення Апеляційного комітету Федерації футболу України затвердити технічку поразку київському "Динамо".

"Я відчуваю полегшення від того, що закінчився конфлікт, який точно не прикрашав український футбол. Закінчилася кількамісячна епопея з матчем, який не відбувся не з нашої вини. Ми витримали той титанічний психологічний тиск, який чинився на наш клуб, тільки завдяки тому, що були разом - з городянами, які ходили на стадіон і підтримували наш клуб, з силовиками, які допомагали забезпечувати рівень безпеки в нашому місті й на нашому стадіоні.

Мені здається, що ця історія увійде в хронологію українського футболу. Може бути, не зовсім красиво, але це життя, від цього не втечеш", - сказав Санін в ефірі програми "Футбол NEWS".

Нагадаємо, що вчора, 14 листопада, АК ФФУ на своєму засіданні затвердив технічну поразку київському футбольному клубу "Динамо" в Маріуполі з рахунком 0:3. Це ж стосується і команд U-21 і U-19.

Читайте також: Юрист: У «Динамо» високі шанси виграти справу в Лозанні

"Динамо" має намір оскаржити це рішення у Спортивному арбітражному суді в Лозанні.  На подачу позова київський клуб має 21 день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-