Федерер: Пройти у півфінал Підсумкового турніру за два раунди - це дуже радісно

Федерер: Пройти у півфінал Підсумкового турніру за два раунди - це дуже радісно

Укрінформ
Друга "ракетка" світу швейцарський тенісист Роджер Федерер поділився враженнями від переможного трьохсетового протистояння з німцем Олександром Звєрєвим в групі Беккера на Nitto ATP Finals у Лондоні.

"Я багато працював в захисті, мені б хотілося більше бути на атакуючій стороні, може частіше пробивати зліва по лінії. Можливо, стиль гри Звєрєва не дозволив мені цього зробити. Приходилося багато захищатися, що вдавалося робити досить непогано. Але через велику роботи в захисті я просто забував, як нормально грати в атаці. Тут важко утримувати лідерство, такий корт просто не дає тобі права на помилку на своїй подачі, потрібно бути гранично уважним. Сподіваюся, це пов'язано тільки з початком турніру і я поки в пошуках свого ритму на задній лінії. Це був важкий матч для кожного з нас. Напевно, було справедливо, що в підсумку ми дійшли до третього сету.

В цьому році я пробую грати вільніше і такий настрій приносить свої плоди. У третій партії я намагався посміхатися всередині себе і повторювати, що все добре. Мені приємно показати, що я можу грати на такому рівні і вмію розбиратися з подібними матчами, очко за очко, психологічно залишатися стійким. У мене важка група, всі потужні хлопці, тому пройти в півфінал після двох раундів - це дуже радісно. Можна відпочити один день і не брати до уваги сети в майбутньому матчі з Маріном Чилічем, можу відчути себе розкуто", - цитує Федерера btu.org.ua

Федерер став першим півфіналістом Підсумкового турніру ATP в Лондоні (Велика Британія), отримавши перемогу над третьою "ракеткою" світу Олександром Звєрєвим з рахунком 7:6 (8), 5:7, 6:1.

Читайте також: Надаль залишає Підсумковий турнір АТР після поразки в першому матчі

36-річний швейцарський тенісист в п'ятнадцятий раз бере участь в Підсумковому чемпіонаті і в чотирнадцятий раз проходить в півфінал турніру (шість разів ставав чемпіоном). У третьому турі групи Беккера другу путівку до півфіналу розіграють в очному протистоянні Олександр Звєрєв і Джек Сок, який переміг вчора Марина Чиліча, який в свою чергу втратив шанси на продовження боротьби на турнірі.

Фото: Julian Finney/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-