Головко: Проти Шотландії зіграємо трохи в інший футбол, ніж вдома

Головко: Проти Шотландії зіграємо трохи в інший футбол, ніж вдома

Укрінформ
Тренер молодіжної збірної України Олександр Головко поділився очікуваннями від поєдинку з Шотландією, який відбудеться сьогодні у рамках відбору Євро-2019.

"На серйозні зміни у складі чекати не потрібно. Через цю гру ми награємо склад. Так буває в молодіжних командах. Приїхав Матвієнко. Думаю, він підсилить нас, і не тільки в обороні, а й в атаці. Може, пару змін буде. Дивились другий тайм матчу Шотландії проти Латвії. Це добротна команда, яка обіграла вдома збірну Нідерландів. Група атаки і група футболістів, які можуть бачити, у нас достатня, тому спробуємо зіграти проти них грамотно і трохи в інший футбол, ніж ми грали вдома - в той футбол, який дозволить нам досягти результату. Про персоналії суперника говорити не буду, адже нас цікавить, як Шотландія діє командно.

У нас немає відсутності оптимізму, адже ми досить впевнено грали, а якість нашої гри дозволяє сподіватися на те, що будемо заробляти очки. Хлопці в нормально стані, хоча після матчу проти Англії можна говорити про якусь недомовленість. Думаю, ми встигнемо відновитися і покажемо хорошу гру", - цитує Головка Sport Arena. 

Нагадаємо, що футбольний поєдинок між збірними U-21 України і Шотландії відбудеться сьогодні, 14 листопада, у Перті о 21.30. Відбір завершиться восени 2018 року. Переможець кожної групи відразу вийде на Євро-2019, а ще чотири кращі другі команди зіграють у плей-офф.

Читайте також: Захисник "молодіжки" Матвієнко: Ми їдемо до Шотландії, щоб взяти очки

Турнірне становище: Англія - 13 очок (після 5-ти ігор), Шотландія - 6 (3), Голландія - 5 (4), Україна - 5 (4), Латвія - 2 (5), Андорра - 1 (3).

Фото: ffu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-