Давид Гоффен: Перемога над Надалем є найкращою в моїй кар’єрі

Давид Гоффен: Перемога над Надалем є найкращою в моїй кар’єрі

Укрінформ
Бельгійський тенісист Давид Гоффен поділився враженнями від першого поєдинку в своїй кар’єрі, в якому він обіграв лідера світового рейтингу.

"Це було нелегко для моїх нервів, але я щасливий, що в підсумку переміг. Так, у мене були шанси завершити зустріч ще раніше, я упустив матчболи в другій партії, але ні про що не шкодую. всі знають, як важко довести поєдинок до переможного кінця з таким суперником як Надаль. Рафа знову довів, який він боєць, тому я дуже радий, що все-таки зміг подати на перемогу.

Чи помітив, що у Надаля були проблеми зі здоров'ям? Так, рухався він не ідеально і коліно доставляло йому проблеми. Але я хотів перемогти в будь-якому випадку, адже мій суперник був на корті. Навіть якщо Рафа не на 100% фізично готовий, його дух боротьби все одно буде з ним. Він дуже сильно пробивав по м'ячу, мені не було легко.

Я намагався підготуватися до поєдинку якнайкраще і бути сфокусованим на собі, а не на тому, що відбувається на іншій половині корту. Безумовно, для мене це найкраща перемога в моїй кар'єрі. Я насправді щасливий, що знайшов свій рівень тенісу в цьому матчі. Такий поєдинок надає мені деяку впевненість на наступну гру", - цитує Гоффена btu.org.ua

Читайте також: Надаль залишає Підсумковий турнір АТР після поразки в першому матчі

Нагадаємо, що перша "ракетка" світу іспанець Рафаель Надаль достроково завершив виступ на Підсумковому турнірі Асоціації тенісистів професіоналів (ATP) у Лондоні (Великобританія). У стартовому матчі він поступився Давиду Гоффену (7) за рахунком 6:7 (5:7), 7:6 (7:4), 4:6. У другому раунді в квартеті Сампраса бельгієць зустрінеться з Домініком Тімом.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-