Надаль залишає Підсумковий турнір АТР після поразки в першому матчі

Надаль залишає Підсумковий турнір АТР після поразки в першому матчі

Укрінформ
Перша "ракетка" світу іспанець Рафаель Надаль достроково завершив виступ на Підсумковому турнірі Асоціації тенісистів професіоналів (ATP) у Лондоні (Великобританія) з призовим фондом $8 млн.

У стартовому матчі Надаль за 2 години 41 хвилину поступився бельгійцю Давиду Гоффену (7) - 6:7 (5:7), 7:6 (7:4), 4:6, повідомляє Укрінформ.

Відразу після поєдинку лідер світового тенісу оголосив, що знімається з турніру через травму коліна.

"Я знав про це вже по ходу матчу і це рішення я прийняв під час гри. Виграв би я чи програв би цей матч, я вирішив завершити турнір. Я заслужив на краще закінчення сезону, але спорт нікому нічого не винен", - поділився Надаль своїми емоціями на післяматчевій прес-конференції.

Очікується, що іспанця замінить у груповому турнірі його співвітчизник Пабло Каррено-Буста, що займає десяту сходинку в світовому рейтингу.

Як повідомлялося, Рафаель Надаль завершує свій сезон у статусі першої "ракетки" світу і вже отримав офіційну нагороду від АТР. 31-річний іспанець став найстаршим лідером у підсумковому рейтингу АТР.

В іншому поєдинку квартету А (група Піта Сампраса) австрієць Домінік Тім (4) програв Григору Димитрову з Болгарії (6) - 3:6, 7:5, 5:7.

Читайте також: Теніс: Долгополов піднявся на сходинку у рейтингу АТР

У вівторок, 14 листопада відбудуться матчі другого кола в квартеті В (група Бориса Беккера): Марін Чиліч (5, Хорватія) - Джек Сок (8, США), Роджер Федерер (2, Швейцарія) - Олександр Звєрєв (3, Німеччина).

Підсумковий турнір пройде в британській столиці до 19 листопада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-