Захисник

Захисник "молодіжки" Матвієнко: Ми їдемо до Шотландії, щоб взяти очки

Укрінформ
Захисник полтавської "Ворскли" і молодіжної збірної України Микола Матвієнко поділився очікуваннями від матчу проти Шотландії.

"Я радий повернутися до молодіжної збірної, знаю тут усіх хлопців, приємно буде пограти разом. З нетерпінням чекаю на гру проти Шотландії. Настрій непоганий, але прикро, що програли Англії. Гру я не дивився, але тренер підвів такий підсумок, що збірна програла по результату, але не по грі. Гра була непогана, через що хлопці не сильно засмучуються. Зараз ми їдемо до Шотландії, щоб взяти очки", - цитує Матвієнка footboom.com

Нагадаємо, що футболістам молодіжної збірної України (U-21) не вдалося здобути другу перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2019. У своєму четвертому кваліфікаційному матчі "синьо-жовті" у п'ятницю, 10 листопада, поступилися своїм одноліткам з Англії з рахунком 0:2. Матвієнко не брав участь в матчі молодіжної збірної України з Англією через те, що знаходився в таборі команди Андрія Шевченка. При цьому в матчі зі Словаччиною 21-річний футболіст так і не зіграв.

Підопічні Олександра Головка наступний матч відбору ЧЄ-2019 проведуть завтра, 14 листопада, проти Шотландії у Перті.

Читайте також: Українська "молодіжка" програла англійцям у відборі на Євро-2019

Турнірне становище: Англія - 13 очок (після 5-ти ігор), Шотландія - 6 (3), Голландія - 5 (4), Україна - 5 (4), Латвія - 2 (5), Андорра - 1 (3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-