Джошуа: Поведінка Кличка перед боєм є прикладом справжнього професіоналізму

Джошуа: Поведінка Кличка перед боєм є прикладом справжнього професіоналізму

Укрінформ
Чемпіон світу в суперважкій вазі, власник поясів WBA, IBF, IBO британський боксер Ентоні Джошуа розкритикував поведінку Тайсона Ф'юрі й навів приклад оформлення угоди по бою з уславленим українським боксером Володимиром Кличком.

"Перед боєм Кличко не писав в соцмережах, що хоче бою зі мною. Ми оформляли угоду за зачиненими дверима, а після завершення стадії переговорів і підписання контракту оголосили про це публіці. Це приклад справжнього професіоналізму, Володимир показав, як потрібно займатися своєю справою.

Ось чого я не поважаю в новій ері боксу, так спортсменів, які не поважають суперників. Але бій з Ф'юрі може статися, адже я приймаю такі виклики у своїй кар'єрі. 2018 рік не за горами. Сподіваюся, що багато мрій уболівальників збудуться і бій стане реальністю. Сподіваюся, що ми зможемо це зробити. Якщо ні, я продовжу рухатися вперед, а необхідні бої відбудуться, це лише питання часу", - цитує Джошуа tribuna.com.

Нагадаємо, що у квітні 2017 року британський боксер Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) здобув перемогу над Володимиром Кличком в 11-му раунді.

Читайте також: Бокс: Тайсон Ф'юрі активно тренується в рингу

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) налаштований боксувати у 2018 році й приступив до тренувань у рингу. Проте, 29-річний британець, як і раніше, відсторонений від змагань у зв'язку з вживанням наркотиків і допінговим скандалом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-