Біатлон: Підручний вже тренується, Прима і Семенов – найкращі у контрольних стартах

Біатлон: Підручний вже тренується, Прима і Семенов – найкращі у контрольних стартах

Укрінформ
Українські біатлоністи готуються до Кубка світу в Канаді. 

Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра прокоментував виступ своїх підопічних на контрольних стартах в канадському Кенморі. Про це повідомляє UA:Біатлон.

«Дуже шкода, що не зміг виступати через хворобу Дмитро Підручний. Ногами швидше за всіх був Артем Прима. Він припустився двох промахів  лежачи, але дуже добре стріляв стоячи.

Семенов добре стріляв лежачи, зробив один промах на стійці, показав непогану швидкість ногами. Саша Жирний біг добре, але зробив по одному промаху лежачи і стоячи.

Читайте також: Санітра: українські біатлоністи мають історичний шанс на Олімпіаді-2018

Що стосується Семакова, то він лише 6 днів повноцінно тренується. Він хворів кілька днів, але показав непоганий результат. Для Тищенка та Ткаленка це перші старти серед спортсменів світового рівня, але бігли вони погано.

Ці змагання в Канаді показали, що ми перебуваємо на вірному шляху в підготовці до Олімпіади-2018. Однак, є що вдосконалювати до старту першого етапу Кубка світу в Естерсунді», - сказав Санітра.

Читайте також: Жданов: у Пхьончхані-2018 найбільше сподіваємося на біатлон

У коментарі XSPORT Підручний запевнив, що вже приступив до повноцінних тренувань, а також розповів про погодні умови в Кенморі: «Справи йдуть добре. Зараз погода на зборі класна, кілька днів були сильні морози, але я в той час як раз трохи прихворів. Нічого серйозного, горло прихопило. Втім, кілька днів підготовки довелося пропустити. Зараз в Кенморі вже не так холодно, як раз комфортна погода. Тренуюся в повному обсязі».

Відзначимо, що після збору в Канаді українські біатлоністи повернуться додому. А потім відразу ж поїдуть на перший етап Кубка світу в шведський Естерсунд, який стартує 26 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-