ЧМ-2018: Останніми фіналістами від Африки стали Марокко і Туніс

ЧМ-2018: Останніми фіналістами від Африки стали Марокко і Туніс

Укрінформ
Збірна Марокко здобула путівку, обігравши Кот-д'Івуар 2:0. 

Збірні Марокко і Тунісу за підсумками кваліфікаційних поєдинків в африканській зоні отримали путівки до фінальної частини чемпіонату світу-2018. Про це повідомляє Sport Arena.

Сьогодні марокканці в своїй групі переграли збірну Кот-д'Івуару (2:0) і посіли перше місце в групі С, ставши єдиною командою квартету, що отримала путівку на ЧС-2018. Для збірної Марокко нинішній вихід на чемпіонат світу став першим з 1998 року, коли вони брали участь у світовій першості у Франції.

Читайте також: ЧС-2018: Сенегал вийшов у фінальний турнір

Команда Тунісу зіграла внічию на своєму полі проти Лівії (0:0), що дозволило їй також фінішувати першою після завершення ігор в групі А. Збірна Тунісу вийшла до фінальної частини чемпіонатів світу вперше з 2006 року. Тоді ця команда грала в одній групі з Україною, але залишила мундіаль після групового турніру.

Нагадаємо, на сьогодні відомі 26 команди-учасниці ЧС-2018. Це – Росія, Німеччина, Іспанія, Англія, Бельгія, Ісландія, Сербія, Польща, Франція, Португалія, Бразилія, Уругвай, Аргентина, Колумбія, Нігерія, Єгипет, Сенегал, Японія, Іран, Південна Корея, Саудівська Аравія, Мексика, Коста-Ріка, Панама, Марокко і Туніс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-