Футбол: Київське

Футбол: Київське "Динамо" зіграло матч з переможцями Кубка Героїв АТО

Укрінформ
У суботу, 11 листопада, на навчально-тренувальній футбольній базі "Динамо" у Кончі-Заспі відбулася товариська зустріч столичного клубу з переможцями Кубка Героїв АТО - команди "Президентський полк".

Для "Президентського полку" матч з "Динамо" став першим досвідом гри проти професіонального клубу, повідомили Укрінформу у прес-службі ФК "Динамо" (Київ).

"Учасники АТО дістали нагоду зустрітися на футбольному полі зі своїм кумиром, капітаном і найдосвідченішим гравцем у складі "Динамо" Олегом Гусєвим. Крім того, з першої команди у поєдинку взяв участь сербський захисник Александар Пантич, а також найближчі дублери - молоді гравці, багато з яких тренуються з першою командою або навіть грали за неї", - відзначили у прес-службі.

З огляду на такий бойовий склад "біло-синіх", гостям було нелегко протистояти досвідченим суперникам. Хоча вони й показали на поле мужність, непоступливість та бойові якості, упевнену перемогу з великим рахунком здобули динамівці.

Читайте також: Футбол: Буяльський вже у загальній групі "Динамо"

"Ми завжди готові проводити такі зустрічі. Хотілося б від себе й нашого клубу подякувати цим хлопцям за ту важливу місію, яку вони виконують, захищаючи нашу Батьківщину. Честь їм і хвала!" - сказав капітан київського "Динамо" Олег Гусєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-