Українським баскетболісткам зараз потрібно виходити і вигравати - Горан Бошкович

Українським баскетболісткам зараз потрібно виходити і вигравати - Горан Бошкович

Відео
Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України Горан Бошкович розповів про роботу з українськими баскетболістками, готовність команди до майбутнього матчу проти Нідерландів, роль Дандри Мосс та інших гравців.

- Це велика честь для мене працювати в Україні. Я знав, якою повагою користується збірна України в Європі. В команді багато дівчат, які готові слухати і вчитись грати у баскетбол. Зараз у нас вирішальні матчі. Я завжди даю можливість молодим гравцям зростати. Але зараз дуже мало часу, потрібно виходити і вигравати матч. Моє завдання – виграти матчі зараз. Розвиток молодих гравців у п’ятиденний термін неможливий.

- Що стосується Дандри Мосс. Вона відмінний, досвідчений гравець європейського рівня. Це та баскетболістка, яка контролюватиме гру, прийматиме рішення, особливо у нападі, у вирішальний момент".

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що жіноча збірна України вирушила до Нідерландів на стартовий матч кваліфікаційного турніру Євробаскета-2019, який відбудеться 11 листопада о 21.00.

Читайте також: Білоцерківська: Бошкович - приємна людина і хороший баскетбольний тренер

Після повернення з Нідерландів українські баскетболістки зіграють у київському Палаці спорту проти Болгарії. Матч відбудеться 15 листопада о 19:00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-