Гемілтон: Не думаю, що повторити рекорд Шумахера в

Гемілтон: Не думаю, що повторити рекорд Шумахера в "Ф-1" неможливо

Укрінформ
Один з найкращих гонщиків "Формули-1" британський пілот команди Mercedes Льюїс Гемілтон не ставить за мету обійти легендарного Міхаеля Шумахера за кількістю перемог на Гран-прі "Формули-1", але не вважає це завдання нездійсненним.

"Це залежить від багатьох факторів. Думаю, що зможу перемагати ще досить довго. У підсумку багато чого вирішує внутрішній настрій. Зрозуміло, у мене залишаються шанси.

У мене немає конкретного прагнення переслідувати Міхаеля, хоча я став ще ближче до його досягнення. Він знаходиться досить далеко, але не можна думати, що повторити його рекорд неможливо", - цитує Льюїса Sportarena

Нагадаємо, що в активі Шумахера 91 перемога в Королівських гонках. При цьому 64 з них він домігся в перші 11 сезонів у "Ф-1" (1992-2002). Гемілтон досяг позначки в 62 тріуфма за цей же період, але при більшій кількості спроб.

Читайте також: Формула-1: Хемілтона пропонують нагородити орденом Британської імперії

На Гран-прі Мексики Льюїс Гемілтон оформив свій черговий чемпіонський титул в Королівських гонках, який став для британця четвертим в кар'єрі. 32-річний Пілот Mercedes фінішував лише дев’ятим, але цього вистачило, аби вибороти титул. 

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-