Малиновський: Минулий бій показав, що потрібно вміти боксувати по-різному

Малиновський: Минулий бій показав, що потрібно вміти боксувати по-різному

Відео
Укрінформ
Чемпіон Європи з боксу за версією WBO в напівлегкій вазі Олег Малиновський поділився очікуваннями від майбутнього захисту титулу.

"Етап підготовки, як завжди почався зі збору ОФП, зараз проходить другий тиждень, все йде добре. Акцент в тренуваннях робимо на фізичну витривалість - це саме те, для чого і потрібен збір ОФП. Було б непогано, якби другий етап пройшов у горах.

Майбутній бій - це захист, будемо відстоювати титул. Кожен суперник, по-своєму, нестандартний, тому потрібно налаштовуватися і підлаштовуватися під кожного індивідуально. Потрібно тренуватися для того, щоб виходити в ринг і бути краще кожного свого опонента. Потрібно знати ім'я суперника, щоб розуміти, яких запрошувати спаринг-партнерів, як правильно працювати в рингу.

З минулого бою можна взяти тільки те, що потрібно вміти боксувати не тільки вперед або назад, але і абсолютно по-різному", - розповів Малиновський XSPORT.ua.

Читайте також: Бокс: Малиновський і Беринчик готуються до наступних боїв

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що Малиновський (21-0-0, 5 КО) на олімпійській базі в Конча-Заспі продовжує підготовку до наступного поєдинку, який має відбутись у грудні. Суперник українського боксера поки не відомий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-