Мората: Моя мета увійти в історію як іспанець, який став чемпіоном трьох країн

Мората: Моя мета увійти в історію як іспанець, який став чемпіоном трьох країн

Укрінформ
Форвард лондонського футбольного клубу "Челсі" і збірної Іспанії Альваро Мората заявив про бажання виступити на чемпіонаті світу-2018, а також увійти в історію як іспанець, який завоював титул в трьох країнах.

"Я поставив перед собою завдання виграти чемпіонати Англії, Іспанії та Італії. Це моя мета - виграти Прем'єр-лігу і увійти в історію як іспанець, який завоював титул в цих трьох країнах.

Я не шкодую, що перейшов до "Челсі", навпаки, сподіваюся, що зможу продовжувати свою кар'єру тут довгі роки. У "Реалі" Зідан сказав, що я можу залишитися, але в атаці було багато варіантів. Зрештою я прийняв рішення, що мені краще піти.

Настає рік чемпіонату світу, і це відбувається лише раз на чотири роки. Мені 25 років, і я хочу бути на цьому чемпіонаті", - цитує Морату Xsport

У цьому році у команди Антоніо Конте, яка стала чемпіоном Англії в минулому сезоні, справи йдуть не кращим чином. Після 11-ти зіграних матчів у "аристократів" 22 очка і вони йдуть на 4-й позиції в турнірній таблиці.

Читайте також: Антоніо Конте: Рукостискання з Моурінью - це не важливо

Нагадаємо, що цього літа іспанський футболіст змінив футболку мадридського "Реала" на сині кольори "аристократів" за 80 млн євро. Мората перемагав в іспанському чемпіонаті з мадридським "Реалом", а також тріумфував в Серії А з італійським "Ювентусом".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-