Україна - фаворит букмекерів у футбольному матчі зі Словаччиною

Україна - фаворит букмекерів у футбольному матчі зі Словаччиною

Укрінформ
У п'ятницю, 10 листопада, збірна України проведе у Львові товариський поєдинок проти команди Словаччини.

На думку букмекерів, фаворитом в цьому поєдинку є наша команда, повідомляє Укрінформ.

Так, лідер букмекерської справи - контора William Hill, оцінює успіх України в 2,05. На перемогу Словаччини приймаються ставки з коефіцієнтом 3,40, а на нічийний результат - 3,20.

Це буде поєдинок амбітних невдах відбору на ЧС-2018. Наша команда завершила турнір на третьому, "непрохідному", місці у своїй групі (після Ісландії Хорватії), а словаки, пропустивши уперед Англію, не вийшли з групи навіть з другої позиції. Саме вони виявилися гіршими серед других команд...

Історія протистоянь України та Словаччини з 2002-го по 2015 роки налічує п'ять зустрічей: три з них завершилися внічию (0:0, 1:1, 1:1), одна - перемогою нашої збірної (3: 2) і ще одна - її поразкою (0:1).

За словами головного тренера збірної України Андрія Шевченка, головне завдання майбутнього поєдинку - перевірити новачків і награти склад.

"Ми запросили нових виконавців для того, щоб перевірити їх і дати можливість проявити себе, - зазначив Шевченко. - Для цього якраз і потрібні товариські матчі. Нам необхідно награти склад. Збірна має вміти контролювати м'яч, діяти компактно. На жаль, не зіграють Степаненко, Гармаш та Буяльський".

Головний тренер національної футбольної збірної Словаччини заявив, що виставить у Львові комбінований склад.

"Ми маємо деякі кадрові проблеми перед товариськими іграми проти України і Норвегії. Ціла група вікових футболістів прийняла рішення завершити кар'єру у збірній. Сумно, але в цьому списку Козачик, Шкртел, Губочан, Куцка, Гамшик, Німець та Дюриця. Останній вже офіційно оголосив, що ігри проти України та Норвегії будуть для нього останніми у футболці національної збірної. Буде шанс зіграти у більшості з 24-х футболістів. Втім, це не означає, що на поле вийдуть виключно молоді хлопці. Було б неправильним кидати команду дебютантів у гру проти такого суперника. У Львові виступить змішаний склад", - сказав тренер.

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Латвії. Головний арбітр - Андріс Трейманіс, асистенти - Гаральдс Гудерманіс та Алексейс Спасьонніковс.

Читайте також: Збірна України у складі 21 футболіста вирушила до Львова

Нагадаємо, товариський матч між збірними України та Словаччини відбудеться у п'ятницю, 10 листопада, на стадіоні "Арена Львів". Стартовий свисток пролунає 20.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-