Шабанов про свій дебют у збірній: Я завжди мріяв про це

Шабанов про свій дебют у збірній: Я завжди мріяв про це

Укрінформ
Дебютант збірної України 25-річний захисник донецького футбольного клубу "Олімпік" Артем Шабанов поділився враженнями від перебування у національній команди.

"Так швидко відчути атмосферу неможливо, але колектив тут дійсно чудовий. Все спокійно. Індивідуальної бесіди з тренерами ще не було. Думаю, все попереду. Нові партнери по команді прийняли чудово, мене привітали з дебютним викликом. Було дуже приємно.

Чи стане матч зі Словаччиною найважливішим у моїй кар’єрі? Так, звичайно. Якщо буде можливість зіграти у Львові, постараюся проявити себе найкращим чином. Не кожного дня випадає шанс закріпитися в національній збірній. Я завжди мріяв про це, розумію всю відповідальність. Не дуже люблю, коли мене ставлять на фланг оборони або в опорну зону. Але я професіонал, готовий виконувати ту роботу, яку вимагатиие тренерський штаб", - розповів Шабанов zbirna.com

Читайте також: Сваток: Хвилююся через те, що доведеться співати на посвяті новачків збірної

Нагадаємо, що товариський матч між футбольними збірними України та Словаччини розпочнеться у Львові 10 листопада о 20.00. Тренування на "Арені Львів" команди проведуть 9 листопада.

Фото: olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-