Капітан збірної Словаччини: Перевіримо збірну України на міцність

Капітан збірної Словаччини: Перевіримо збірну України на міцність

Укрінформ
Капітан збірної Словаччини Марек Гамшик вважає українську національну команду сильним суперником і очікує на непоступливий футбол.

Про це Гамшик заявив на прес-конференції з нагоди тренувального збору команди на товариські поєдинки проти України і Норвегії.

"Збірна України - це сильний суперник. У нас є досвід гри проти них, адже ми провели дві зустрічі в минулій кваліфікації. Що стосується Норвегії, то проти цієї команди я ще не грав, але, думаю, що це типово скандинавська команда зі своїм стилем. Вони будуть діяти надійно в обороні і швидко в атаці.

На нас чекають матчі проти двох серйозних опонентів, яких ми маємо намір перевірити на міцність. Товариські матчі призначені для того, щоб перевірити команду і футболістів ротації", - цитує Гамшика XSPORT

Читайте також: Футбол: Словаччина в матчі проти України використовуватиме ротацію

Нагадаємо, що на підготовку до спарингів 10 листопада (з Україною) і 14 листопада (з Норвегією) головний тренер збірної Словаччини Ян Козак викликав 24 гравців і має намір дати шанс проявити себе футболістам, які не грали в кваліфікації до чемпіонату світу. Товариський матч між збірними України і Словаччини відбудеться на "Арені Львів" о 20.00. 

Фото: futbalsfz.sk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-