Лікар

Лікар "Динамо": Буяльський вирушає до Німеччини, Сидорчук – у Барселоні

Укрінформ
Лікар київського футбольного клубу "Динамо" Леонід Миронов розповів про стан гравців, які отримали пошкодження у матчі 15-го туру УПЛ проти полтавської "Ворскли" або продовжують курс реабілітації.

"У Гармаша невелика м'язова травма верхньої третини передньої поверхні стегна - лікування Дениса займе від 7-ми до 10-ти днів. У вівторок він повертається з розташування збірної на лікування.

Буяльський отримав сильний удар гомілкостопа - Віталік також не зможе брати участь в матчі збірної України, він 7-го листопада летить на консультацію до Німеччини, після якої відразу повернеться до Києва.

У Корзуна проблеми з пахамі, а саме, запалення. Інформація про розрив м'яза недостовірна. Просто від штучного поля в Берні дала про себе знати стара проблема.

Кравець продовжує лікування - у нього пошкодження бокової зв'язки колінного суглоба - це також рецидив старої травми. Артем пропустить приблизно близько місяця.

Сидорчук в понеділок полетів до Барселони. Він повинен був здати аналізи, і, швидше за все, завтра йому зроблять операцію - артроскопію, після якої буде чітко відомо, яке у нього пошкодження, і яким буде термін відновлення.

Бурда повернувся після операції і пристойного курсу реабілітації, зараз проходить лікування на клубній базі", - цитує Миронова офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Наставник "Ворскли": У грі з "Динамо" інтрига зберігалась до останньої хвилини

Наступний матч у рамках чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги "Динамо" проведе 18 листопада з кропивницькою "Зіркою".

На фото: С. Сидорчук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-