Футбол: Маркевич, Єзерський і Циганик відвідали військових в зоні АТО

Футбол: Маркевич, Єзерський і Циганик відвідали військових в зоні АТО

Фото
Укрінформ
Екс-головний тренер збірної України з футболу Мирон Маркевич, колишній захисник національної команди Володимир Єзерський і телеведучий Ігор Циганик відвідали українських військових в Мар'їнці.

У рамках поїздки в район АТО 4 листопада легенди українського спорту зустрілись з юними спортсменами, зіграли у футбол з прикордонниками, побували на КПВВ "Мар'їнка" і "Майорське". Про це повідомляє 24tv.ua

Товариський матч з футболу відбувся між командами військовослужбовців Краматорського прикордонного загону та місцевими жителями. Мирон Маркевич і Володимир Єзерський грали за прикордонників, а Ігор Циганик коментував цей поєдинок. 

У товариському матчі перемогу отримали вйськові, перегравши місцеву команду з рахунком 7: 5.

Зустріч маркевича з пограничниками
Зустріч Маркевича з прикордонниками

Читайте також: Мирон Маркевич: Про моє повернення у "Карпати" не йдеться

"Відчувається, що за цей час наші Збройні Сили стали отримувати потужну підтримку від держави, яка сприяє зростанню їх бойового потенціалу та матеріального забезпечення. Я щороку буваю в АТО, і на власні очі бачу, як змінюється наша армія, як зростає професіоналізм військових. І в порівнянні з минулими роками, в армії відчуваються корінні зміни в кращу сторону", - сказав Мирон Маркевич.

Фото: tribuna.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-