Наставник

Наставник "Ворскли": У грі з "Динамо" інтрига зберігалась до останньої хвилини

Укрінформ
Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Василь Сачко засмучений результатом гри команди проти київського "Динамо" і вважає деякі рішення суддів сумнівними.

"У першому таймі хвилин п’ятнадцять нам вдавалося виконувати план на гру. Після пропущеного м'яча хлопці дещо "розклеїлись", і в першому таймі не все вдавалося. Перший м'яч ми пропустили із сумнівного "поза грою" - не у того гравця, який забивав, а у Гармаша , який заважав голкіперу. Це на розсуд арбітра. За нічийного рахунку також спірний момент був на Коломойці в штрафному майданчику киян...

Після перерви картина змінилася, гра дещо вирівнялася, ми мали свої моменти, почавши сміливіше грати на чужій половині поля, забили м'яч. Гра перейшла у дуже цікаве русло, до останньої хвилини зберігалася інтрига.

Безсумнівно, "Динамо" заслужено перемогло, з чим ми їх і вітаємо, але не можу не згадати про сумнівні рішення арбітра - рука у Корзуна, порушення проти Коломойця. Це не виправдання, оскільки "Динамо" сьогодні сильніше за нас. Нам же потрібно зосередитися на своїх іграх і тих суперниках, які нам до снаги, і докладати максимум зусиль, щоби набирати очки в таких матчах. По сьогоднішній грі результатом ми засмучені", - цитує Сачка офіційний сайт ФК "Ворскла". 

Читайте також: Футбольні фанати влаштували масову бійку в Києві

Нагадаємо, що у поєдинку "Динамо" – "Ворскла" (2:1) 15-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги м’ячі забили Мораєс (на 26-й хв.), Буяльський (30) - Чеснаков (58)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-