Теніс: Стаховський і Марченко зіграють на

Теніс: Стаховський і Марченко зіграють на "челленджері" у Словаччині

Укрінформ
Українські тенісисти стартують в основній сітці турніру Peugeot Slovak Open у Братиславі з призовим фондом 106 тисяч євро.

104-та "ракетка" світу Сергій Стаховський посіяний під шостим номером і почне змагання матчем проти Андрія Мартина (ATP 162). Раніше тенісисти зустрічалися на корті тричі: Стаховський виграв два поєдинки на "Челленджер", а словак святкував перемогу в їх останньому очному матчі в Умазі в минулому році, повідомляє Великий теніс України.

Іллю Марченка (АТР 191) у першому раунді чекає поєдинок з п'ятої "ракеткою" турніру Маркосом Багдатісом (АТР 93). У 2010 році тенісисти провели свій єдиний очний матч: кіпріот був сильнішим у трьохсетовому протистоянні у Вашингтоні.

Кращим результатом у Словаччині і для Стаховського, і для Марченка є півфінал. Сергій зупинився за крок від фіналу у минулому сезоні, а Ілля - у 2015 році.

Читайте також: Теніс: до календаря WTA-туру увійшли два нових челленджера у Каліфорнії

У кваліфікації "челленджера" також стартували четверо українців (Денис Молчанов, Данило Калениченко, Артем Смирнов і Віталій Щерба), але до другого раунду відбору пробилися тільки Молчанов і Калениченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-