Шабанов: Хочу не просто отримувати виклик в збірну України, але і грати

Шабанов: Хочу не просто отримувати виклик в збірну України, але і грати

Укрінформ
Новачок збірної готовий конкурувати за місце в основному складі «синьо-жовтих». 

Захисник «Олімпіка» Артем Шабанов прокоментував виклик в збірну України на матч проти Словаччини. Про це він розповів сайту «Команда №1».

«Я дуже радію виклику в збірну. Кожен футболіст мріє потрапити в національну команду. Щасливий, що моя мрія збулася. Дізнався про виклик від нашого тренера, Олексія Зміївського. Він надіслав повідомлення мені зі сканом офіційного листа з ФФУ. Емоції переповнювали, не знав навіть, що говорити перші хвилин десять.

Першими привітали партнери по команді, мої друзі і батьки. З національної збірної поки не дзвонили, думаю, найближчим часом зі мною зв'яжуться. Зараз усі мої думки про матч з «Зорею», після буду думати про збірну.

Читайте також: Сваток, Шабанов і Мякушко викликані в збірну на матч проти Словаччини

Звичайно, конкуренція в головній команді країни висока, але я готовий доводити свій рівень, готовий конкурувати за місце в складі. Постараюся зробити все, щоб закріпитися в збірній України і не просто отримувати виклик, але і грати», - сказав Шабанов.

Нагадаємо, сьогодні виклики до головної команди країни отримали захисники Олександр Сваток із луганської «Зорі», Артем Шабанов з донецького «Олімпіка» та півзахисник львівських «Карпат» Сергій Мякушко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-