Велепец: Я не обіцяю Віті Семеренко місце в першій команді

Велепец: Я не обіцяю Віті Семеренко місце в першій команді

Укрінформ
Наша жіноча збірна з біатлону готується до нового сезону в Норвегії. 

Головний тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепец не обіцяє Віті Семеренко місця в основі команди. Про це він розповів UA:Біатлон.

Головний тренер команди Урош Велепец заявив, що для Віти Семеренко, яка повернулася в біатлон після трирічної паузи, може не виявитися місця в першій команді.

«Станом на сьогодні можу тільки сказати, що Віта Семеренко в однаковому статусі з усіма, хто в команді. А в першу або другу збірну вона потрапить безпосередньо перед стартом сезону - буде видно. Підкреслюю: у нас в команді є конкуренція», - пояснив Велепец.

Читайте також: Валентина Семеренко: Настрій гарний, на збір у Норвегію їдемо з чистою душею

Також словенський фахівець розповів про те, як справи у решти команди: «У Юлії Джими все поки добре зі швидкістю і стрільбою. Щодо Ірини Варвинець, то ми всі прагнемо, щоб вона додала. Зараз задоволені її станом. У Олени Підгрушної також все добре, хоча раніше вона і мала проблеми зі здоров'ям. Перед початком цього сезону ні про що не хвилююся», - заявив Велепец.

У ці дні збірна України знаходиться в норвезькому Шушені, де продовжує підготовку до майбутнього сезону. Незабаром вона візьме участь у відкритому чемпіонаті Норвегії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-