Кравець: Я би не сказав, що

Кравець: Я би не сказав, що "Динамо" було налаштоване на помсту "Янг Бойз"

Укрінформ
Форвард київського футбольного клубу "Динамо" Артем Кравець поділився враженнями від переможної гри команди зі швейцарським "Янг Бойз", яка відбулася 2 листопада на штучному газоні стадіону "Стад де Суісс".

"У цьому матчі я грав лівіше від центру. В принципі, будь-яка атакуюча позиція для мене не нова, тому проблем не виникає. Було важке покриття, незвичне для нас, але головне те, що ми добилися результату і вийшли до плей-офф. Георгій Бущан молодець, що відстояв на нуль. Це першочергова задача воротаря. До того ж ми перемогли. Вважаю, що для нього цей матч став хорошим дебютом у єврокубках.

У перерві тренер якоюсь мірою нас заспокоїв, тому що настрій і так був належний. Ми не грали у той футбол, який від нас вимагали тренери – більше контролювати м’яча, спокійно виходити з оборони. У другому таймі це стало краще виходити. Мабуть, у чемпіонаті ми не можемо вичавити максимум. У цій грі вичавили з себе більше, ніж у попередній. Потрібно реалізовувати ті моменти, які ми створюємо, надійніше грати в обороні – тоді буде результат.

Було бажання перемогти та пройти до наступного раунду. Щодо помсти за серпневу поразку на цій арені… Добре, що ми зуміли тут перемогти, але я би не сказав, що був особливий настрій на реванш або помсту", - цитує Кравця офіційний сайт ФК "Динамо".

Нагадаємо, що у поєдинку 4-го туру групового етапу Ліги Європи "Янг Бойз" (Швейцарія) - "Динамо" (Київ, Україна) (0:1) м’яч забив Буяльський на 70-й хв.

Читайте також: "Динамо" мене не дуже здивувало – наставник "Янг Бойз"

Турнірне становище: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 5, "Янг Бойз" - 3, "Шкендербеу" - 2.

5 листопада "Динамо" прийматиме полтавську "Ворсклу" у рамках 15-го туру чемпіонату. Матч відбудеться на столичному НСК "Олімпійський" о 19:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-