Хацкевич: Ми ризикували, але Бущан зіграв здорово

Хацкевич: Ми ризикували, але Бущан зіграв здорово

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» задоволений грою і результатом. 

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував перемогу в матчі Ліги Європи над «Янг Бойз» (1:0). Про це повідомляє сайт Matchday.

«Як приймалося рішення випустити Бущана з перших хвилин? Це рішення прийняли спільно з тренерським штабом. Те, що журналісти зробили статистику ударів по воротах Коваля... Ми пам'ятаємо тільки коли Коваль команду не рятує, а коли він рятував у багатьох епізодах... Дали Максу відпочити. Так, десь ризикували, але Бущан відстояв на нуль. А помилки бувають у всіх. Були моменти, коли Бущан зіграв здорово.

Дерліс Гонсалес зіграв справа. Ми аналізували його ефективність гри і праворуч він більш корисний, ніж зліва.

Читайте також: "Динамо" обіграло "Янг Бойз" і достроково пробилося до 1/16 фіналу Ліги Європи

Ми знали, що «Янг Бойз» добре діє при стандартних положеннях і в основному вся гострота йшла якраз після стандартів. Особливо в першому таймі.

Після перших 10-15 хвилин ми підсіли. Чому, це ми розбиратимемо з хлопцями. Ми хотіли наситити середню лінію, адже у «Янг Бойз» є креативні футболісти з хорошим першим пасом. Після того, як забили вже грали по рахунку», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, «Динамо»  перемогло в 4-у турі групового етапу Ліги Європи «Янг Бойз» 1:0. Гол на рахунку Буяльського. Завдяки цій перемозі кияни гарантували собі вихід у плей-офф ЛЄ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-