П’ятов:

П’ятов: "Шахтарю" потрібно вдало зіграти в Неаполі, все залежить від нас

Укрінформ
Голкіпер київського футбольного клубу "Шахтар" Андрій П’֦ятов вважає, що у пропущеному голі від голландського "Феєноорда" винні самі, але команда змогла швидко зібратися і відповісти на це трьома забитими м’ячами.

"У всіх матчах намагаємося контролювати м'яч, виходити через пас з оборони в атаку. Саме так діяли з "Наполі", "Ман Сіті" і у двох зустрічах з "Феєноордом, це наш стиль.

Вважаю, у пропущеному голі винні самі. Добре, що швидко зреагували, забили двічі й в підсумку взяли важливі три очки.

"Шахтар" завжди ставить перед собою максимальні завдання, тому в останніх поєдинках будемо прагнути перемогти. Потрібно вдало зіграти в Неаполі, тоді можна говорити про вихід в наступний раунд. Все залежить від нас. Дякуємо уболівальникам, які в таку погоду прийшли підтримати команду", - цитує П’ятова офіційний сайт ФК "Шахтар"

Нагадаємо, що у поєдинку "Шахтар" – "Феєноорд" (3:1) 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА м’ячі на харківському ОСК "Металіст" забили Факундо Феррейра (на 14-ій хв.), Марлос (17, 68) - Ніколай Йоргенсен (12). Турнірне становище після 4-х турів: "Манчестер Сіті" - 12 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Читайте також: Фонсека: На жеребкуванні не вірили, що "Шахтар" потрапить навіть до Ліги Європи

Наступний матч у Лізі чемпіонів "Шахтар" проведе 21 листопада проти італійського "Наполі".

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-