Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" має виходити з групи з першого місця

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння зі швейцарським "Янг Бойз".

"Через пошкодження привідного м’яза Мбокані пропустить ще три-чотири дні. Звісно, Мбокані додав би нам міці, яка буде потрібна попереду, тому що в обороні у швейцарців достатньо фактурні гравці, якщо не враховувати капітана команди. У цьому плані, звичайно, Мбокані додав би нам сили в атаці. А так, не маючи більше такого міцного форварда, нам доведеться перебудувати гру в атаці.

Настрій у команди нормальний, робочий, у нас немає часу сумувати. Так, у нас затяглася серія без перемог, було багато нічиїх. Але це буває з кожною командою, яскравий приклад – мадридський "Атлетико", який зараз теж має невдалу серію. Все відносно, кожна гра – це нова історія. Звісно, ми прагнемо перемогти "Янг Бойз" та вирішити задачу виходу з групи.

Що робити аби не повторити тієї гри, яка була у кваліфікації? Треба грати у футбол, а не позбавлятися м’яча. Ми розібрали той матч, пояснили команді, які були недоліки в нашій грі. Тоді ми боялися грати у свій футбол. З "Янг Бойз" треба виходити на поле та демонструвати свою гру, адже ми лідируємо в групі. Нашою мінімальною задачею є вихід з групи, але між собою ми вирішили в команді, що маємо виходити з першого місця.

Незвично грати на штучному полі. Хоча на минулій прес-конференції я казав, що поле однакове для обох суперників, але насправді воно дуже специфічне. Ми це відчули на собі. Але головне – не боятися грати у свій футбол", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Тренерський штаб "Динамо" взяв 22 футболістів на матч з "Янг Бойз"

Нагадаємо, що матч 4-го туру групового етапу Ліги Європи "Янг Бойз" (Берн, Швейцарія) – "Динамо" (Київ, Україна) відбудеться у столиці Швейцарії сьогодні, 2-го листопада, о 20.00.

Турнірне становище у групі B: "Динамо" - 7 очок, "Янг Бойз" - 3, "Партизан" (Сербія) - 2, "Шкендербеу" (Албанія) - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-