Фонсека: Упевнений, з «Феєноордом» зіграємо сильніше, ніж зі «Сталлю»

Фонсека: Упевнений, з «Феєноордом» зіграємо сильніше, ніж зі «Сталлю»

Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» переконаний, що критика піде на користь його команді. 

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека вважає, що команда врахувала помилки останніх матчів і добре готова до поєдинку проти «Феєноорда». Про це португальський фахівець розповів на прес-конференції перед матчем Ліги чемпіонів, пише Sport Arena.

«Ми провели хорошу роботу, готуючись до матчу, незважаючи на щільний графік останнім часом. Місяць для нас дійсно виявився складним, було багато матчів, постійні перельоти, багато годин провели в готелях. Але ми вивчали суперника.

Ми провели відмінну першу гру проти «Феєноорда» на полі суперника. Лише на перших хвилинах піддалися на пресинг, але потім виправилися. Не думаю, що завтра буде інший матч. Можливо, два-три гравці поміняються, але в цілому буде така ж гра як в Голландії. Команди не можуть сильно змінюватися за такий короткий проміжок часу.

Читайте також: "Шахтар" завершує підготовку до матчу Ліги чемпіонів УЄФА проти "Феєноорда"

Критика - це частина нашого життя і професії. Коли мені потрібно когось покритикувати, то я це говорю. Після останньої гри ми зібралися з гравцями, поговорили. Я залишився незадоволений діями і продуктивністю своєї команди в матчі зі «Сталлю». Упевнений, завтра все буде по-іншому», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Феєноорд» відбудеться в середу, 1 листопада. Початок о 21:45. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-