Голкіпер київського

Голкіпер київського "Динамо" Коваль пропускає майже кожний другий удар

Інфографіка
Укрінформ
У поточному сезоні голкіпер київського футбольного клубу "Динамо" Максим Коваль відбив 24 удари по воротах із 42-х і пропустив 18 м’ячів у 18-ти матчах.

Таким чином, показник відбитих ударів голкіпера становить 57%. Колишній голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський в Лізі чемпіонів відбивав по 71% ударів, а воротар "Шахтаря" Андрій П’ятов в цьому ж турнірі - по 75%.

"24-річний Максим Коваль - вже досить досвідчений воротар, тому не тільки вболівальники, але і тренери мають право вимагати від нього набагато більше, ніж він демонструє зараз", - вважає zbirna.com

У 6 матчах у жовтні кияни пропустили 11 м'ячів. В останньому поєдинку, з "Карпатами", Коваль впорався з двома пострілами.  Перед цим він зберіг свої ворота сухими у зустрічі з "Шахтарем", футболісти якого нанесли один удар в створ.

Читайте також: Гол Мбокані "Карпатам" скасований правильно - Комітет арбітрів ФФУ

А до цього були три матчі, в яких кількість влучень у площину воріт дорівнювала кількості м'ячів, пропущених "Динамо". Гравці "Зорі" завдали 4 точних удари і забили 4 м'ячі. Футболісти "Чорноморця" двічі потрапили у площину воріт і двічі святкували успіх. Гравці швейцарського "Янг Бойз" теж два рази попали в рамку, і "Динамо" теж два рази починало з центру поля. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-