Наставник ПСЖ: Ми поважаємо всіх суперників, це стосується і

Наставник ПСЖ: Ми поважаємо всіх суперників, це стосується і "Андерлехта"

Укрінформ
Головний тренер французького футбольного клубу ПСЖ Унаї Емері напередодні матчу Ліги чемпіонів проти бельгійського ФК "Андерлехт" зазначив, що команда з повагою ставиться до усіх суперників, та оцінив роботу Неймара і Мбаппе.

"У "Андерлехта" багата історія і великий досвід. Три-чотири роки тому ПСЖ був у групі з "Андерлехтом" і мав дев'ять очок після трьох турів. Команда могла виграти четвертий матч поспіль, але домашня зустріч завершилася внічию 1:1. Ми поважаємо всіх суперників. Це стосується і "Андерлехта".

Неймар прийшов до клубу, будучи сповнений бажання і мотивації працювати в команді. Він володіє всіма необхідними якостями і амбіціями, щоб вийти на рівень вище, як в особистому, так і в командному плані.

Я проаналізував десять матчів Мбаппе в нашому клубі. Він зробив вибір стати нашим гравцем на довгі роки, зростати разом з командою. Це нормально, якщо трапляється матч, в якому ти зіграв не так, як хотілося б. Однак до цього він провів безліч зустрічей на чудовому рівні. При цьому у нас вистачає гравців, хто нав'язує конкуренцію і може тебе підмінити. В цілому ж я задоволений тим, як у Кіліана складаються справи", - цитує Емері XSPORT

Читайте також: Мбаппе визнаний кращим молодим футболістом Європи 2017 року - Tuttosport

Нагадаємо, що поєдинок ПСЖ – "Андерлехт" відбудеться сьогодні, 31 жовтня, о 21:45.  Перша зустріч між командами завершилася з рахунком 4:0 на користь ПСЖ.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-