Олександр Бабич: Ви ж бачите, скільки карток в матчах, які судить жінка

Олександр Бабич: Ви ж бачите, скільки карток в матчах, які судить жінка

Відео
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Бабич прокоментував своє видалення у матчі 14-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги проти одеського "Чорноморця" (0:0), який судила Катерина Монзуль.

"Результатом ми не задоволені. Їхали і мріяли, думали тільки про перемогу, і я засмучений, і хлопці засмучені. Нас цей результат не влаштовує.

Щодо мого видалення. Досить такий момент цікавий. Може бути, я так розумію, у нас сильно образливі судді. Але на емоціях було сказано, що ми шоковані, і суддя так відреагувала. Не було ні мату, ні брутальності з мого боку, нічого не було. Це все записано, як я розумію, у неї в мікрофоні, має бути. Ніякої грубості і мату з мого боку не було. Був ігровий момент - я відреагував на ту ситуацію, коли Фомін боровся з Жуничем і йому дали жовту картку. Момент чисто ігровий.

До суддів-жінок у принципі я нормально ставлюся. Але ви ж бачите, скільки карток в матчах, які судить жінка. Нехай судять, нехай набираються досвіду", - цитує Бабича офіційний сайт ФК "Чорноморець". 

Читайте також: Футбол: матч "Чорноморець" – "Маріуполь" судитиме Катерина Монзуль

Відео післяматчевої прес-конференції:

Нагадаємо, що у поєдинку "Чорноморець" – "Маріуполь". який відбувся у понеділок, 30 жовтня, суддя Монзуль показала 5 жовтих карток, 3 з яких – команді гостей.

Фото: FootBoom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-