Матч Ліги Європи «Скендербеу» - «Динамо» зіграють без глядачів

Матч Ліги Європи «Скендербеу» - «Динамо» зіграють без глядачів

Укрінформ
Це вже четвертий матч в сезоні для «Динамо» на порожньому стадіоні.

Поєдинок 5-го туру Ліги Європи між «Скендербеу» і «Динамо» відбудеться при порожніх трибунах. Про це повідомляє сайт sport.albeu.com.

УЄФА покарала албанський клуб за расистські скандування, а також використання піротехніки під час матчу проти сербського «Партизана» (0:0) в 3-му турі Ліги Європи. Крім покарання у вигляді одного матчу при порожніх трибунах, «Скендербеу» отримав також штраф – 60 тисяч євро.

Таким чином, албанці проведуть наступний домашній матч в Лізі Європи без глядачів. А це буде саме матч  проти «Динамо». Матч відбудеться 23 листопада на стадіоні «Ружді Біжута» в місті Ельбасан. У матчі першого кола кияни обіграли вдома албанську команду з рахунком 3:1.

Читайте також: Матч «Карпати» - «Динамо» зіграють із глядачами

Нагадаємо, що наступний матч у Лізі Європи команда Олександра Хацкевича зіграє на виїзді проти швейцарського «Янг Бойз» 2 листопада.

Також нагадаємо, що для киян це буде не перший матч, який вони зіграють при порожніх трибунах в нинішньому сезоні. У Лізі Європи кияни грали за закритими дверима в Белграді проти «Партизана» (3:2), який також був покараний УЄФА за поведінку фанів. В чемпіонаті України «Динамо» проводило домашні зустрічі при порожніх трибунах проти «Чорноморця» (2:1) і проти «Вереса» (0:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-