Віда, Мораес і Корзун тренуються вже у загальній групі - лікар ФК

Віда, Мораес і Корзун тренуються вже у загальній групі - лікар ФК "Динамо"

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" Віда, Мораес і Корзун, які не змогли взяти участь в кубковому матчі проти "Олександрії" через пошкодження, вже приступили до повноцінних тренувань.

Про це повідомив головний лікар "Динамо" Леонід Миронов.

"У загальній групі вже тренуються і готуються до матчу з "Карпатами" і Віда, і Мораес, і Корзун - у них вже ніяких проблем немає. Після матчу з "Олександрією" у кількох гравців були невеликі проблеми, але ми їх оперативно діагностували і ліквідували. У п'ятницю вже всі тренувалися в загальній групі - і Шепелєв, і Мбокані, у якого був незначний забій м'яза, і інші хлопці.

Три-чотири дні ще необхідно Циганкову, щоб почати працювати з м'ячем і приєднатися до тренувань в загальній групі. Поки ж він закінчує цикл спеціальних вправ, який йому призначив німецький тренер по біокінематиці, який проводив у нас майстер-клас. Віктор уже бігає і виконує пристойний обсяг роботи. А ось Микиті Бурді знадобиться більш тривала реабілітація", - цитує Миронова офіційний сайт ФК "Динамо"

Нагадаємо, що матч 14-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги між львівськими "Карпатами" і київського "Динамо" відбудеться у неділю, 29 жовтня, о 19.30 на стадіоні "Україна" у Львові. У прямому ефірі його покаже телеканал "2+2".

Читайте також: Де дивитися матчі 14 туру футбольної Прем'єр-ліги

Турнірне становище після 13-ти турів: "Шахтар" - 32 очки, "Динамо" - 25 (після 12-ти ігор), "Олімпік" - 23, "Ворскла" - 21, "Верес" - 19, "Зоря" - 17, "Маріуполь" - 16 (12), "Карпати" - 12, "Олександрія" - 10, "Зірка" - 10, "Чорноморець" - 10, "Сталь" - 8.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-