Футбол:

Футбол: "Шахтар" завершує підготовку до матчу зі "Сталлю" без Ракицького

Фото
Укрінформ
Лідер чемпіонату України донецький футбольний клуб "Шахтар" завершує підготовку до поєдинку 14-го туру Прем'єр-ліги з кам’янською "Сталлю".

Сьогодні вранці "гірники" провели заключну сесію перед вильотом до Харкова. На відкритому тренуванні у Святошино взяли участь Бернард і Марлос. Захисник Ярослав Ракицький, який отримав пошкодження в кубковому поєдинку проти луганської "Зорі", до матчу проти "Сталі" не готується. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Шахтар"

Передматчеве тренування традиційно тривало понад годину і складалося з комплексу ігрових вправ, а також відпрацювання стандартних положень.

Футбольний поєдинок "Шахтар" – "Сталь" відбудеться 28 жовтня на харківському ОСК "Металіст" о 17:00. У прямому ефірі матч покаже телеканал "Футбол 2".

Цей матч для "гірників" буде вже четвертим за 12 днів. Після перемоги в Роттердамі підопічні Паулу Фонсеки зіграли внічию 0:0 з "Динамо" в Києві і здолали в 1/8 фіналу Кубка України "Зорю".

Читайте також: Де дивитися матчі 14 туру футбольної Прем'єр-ліги

У чемпіонаті країни донеччани випереджають найближчого переслідувача на 7 очок, "Сталь" замикає турнірну таблицю: "Шахтар" - 32 очки, "Динамо" - 25, "Олімпік" - 23, "Ворскла" - 21, "Верес" - 19, "Зоря" - 17, "Маріуполь" - 16 (12), "Карпати" - 12, "Олександрія" - 10, "Зірка" - 10, "Чорноморець" - 10, "Сталь" - 8.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-