Мирон Маркевич упевнений, що

Мирон Маркевич упевнений, що "Шахтар" переможе "Феєноорд" у Харкові

Укрінформ
Екс-наставник "Металіста" і "Дніпра" заслужений тренер України Мирон Маркевич упевнений в перемозі донецького футбольного клубу "Шахтар" над голландським "Феєноордом" в майбутньому матчі Ліги чемпіонів.

"Напевно, після цієї зустрічі "Шахтар" оформить собі виступи в єврокубках навесні. Це додатковий стимул для гірників.

Головна кадрова проблема зараз - відсутність Ракицького і травма Кривцова. Але є ж Хочолава. Думаю, що він буде грати. Він уже виходив на заміну і в принципі, у нього є хороші шанси зіграти проти "Феєноорда". Другим центральним захисником буде Ордець. Іншого виходу з цього становища я не бачу.

"Фейеноорд" тепер буде грати на результат. І для "Шахтаря" такий сценарій краще. З'явиться можливість карати їх в контратаках. Але я думаю, що "Шахтар" буде більше діяти на половині поля "Феєноорда". Так, як в принципі, завжди і грав. Упевнений, що "Шахтар" переможе в Харкові "Фейеноорд". А з яким рахунком - ролі не грає. Головне – виграти", - сказав Маркевич terrikon.com

Читайте також: Футбол: вартість квитків на матч "Шахтар" – "Феєноорд" залежатиме від попиту

Нагадаємо, що матч "Шахтар" - "Феєноорд" відбудеться на харківському ОСК "Металіст" 1 листопада о 21.45. Квитки на матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів вже у продажу, а їх вартість залежатиме від попиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-