Марта Костюк: Я дуже ризикувала у матчі з колумбійкою

Марта Костюк: Я дуже ризикувала у матчі з колумбійкою

Укрінформ
Українська тенісистка Марта Костюк після перемоги над Марією Камілою Осоріо Серрано з Колумбії розповіла, що у цьому матчі ITF Junior Masters дуже ризикувала, але хто не ризикує, той не перемагає.

"Я не грала досить добре сьогодні, але після першого сету я намагалася показати свій кращий теніс. Покриття тут дуже швидке, так що ти не можеш зробити крок назад, як на траві, а коли ти напружений, то це важко зробити. Звичайно, я боялася, але намагалася весь час виходити вперед. Я ризикувала, дуже ризикувала, але хто не ризикує, той не п'є шампанського.

Чи вважаю я свою гру у сітки небезпечною? Думаю, так, але іноді я боялася виходити до сітки. Це відбувалося і до турніру десь протягом трьох місяців. Я ніби застрягла на задній лінії. Зараз з цим трохи краще, але я все ще промахувалася. Думаю, що гра у сітки - моя перевага.

Свою гру за десятибальною системою я б оцінила досить добре, десь на сім балів", - цитує Марту btu.org.ua

Читайте також: Теніс: Костюк здобула перемогу у Китаї

Нагадаємо, що 15-річна українка виграла вже другий матч групового турніру на Підсумковому юніорському "мастерсі" ITF у китайському місті Ченду. У заключному поєдинку групи Li Марта зіграє проти чемпіонки Європи 16-річної Кайї Юван зі Словенії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-