Плішкова поступилася Остапенко на Підсумковому турнірі WTA

Плішкова поступилася Остапенко на Підсумковому турнірі WTA

Укрінформ
Третя "ракетка" світу чешка Кароліна Плішкова, яка достроково вийшла до півфіналу Підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) у Сінгапурі, у третьому колі зазнала поразки від Олени Остапенко з Латвії (7).

Поєдинок, який тривав 1 годину 8 хвилин, завершився з рахунком 6:3, 6:1 на користь латвійської тенісистки, повідомляє Укрінформ.

У заключному матчі "білої" групи, в якому визначиться доля другої путівки до 1/2 фіналу, іспанка Гарбіньє Мугуруса (2) зустрінеться з американкою Вінус Вільямс (5).

Турнірне становище у "білій" групі": Плішкова - 2 очки (після 3-х ігор), Мугуруса - 1 (2), Вільямс - 1 (2), Остапенко - 1 (3).

Читайте також: Марта Костюк здобула другу перемогу на Підсумковому тенісному турнірі у Китаї

Нагадаємо, четверта "ракетка" світу українка Еліна Світоліна, яка практично втратила шанси продовжити виступ у плей-офф дебютного в кар'єрі Підсумкового турніру WTA, свій третій матч у "червоній" групі зіграє завтра, 27 жовтня, проти першої "ракетки" світу румунки Сімони Халеп. В іншому протистоянні квартету його одноосібний лідер датчанка Каролін Возняцькі (6) зійдеться з француженкою Каролін Гарсією (8).

Турнірне становище у "червоній" групі: Возняцькі - 2 очки, Халеп - 1, Гарсія - 1, Світоліна - 0.

Змагання у Сінгапурі пройдуть до 29 жовтня.

На фото: Олена Остапенко (Eurosport).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-