Шаран:

Шаран: "Олександрія" була ближче до перемоги, ніж "Динамо"

Відео
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран прокоментував матч проти київського "Динамо", який позбавив його команду путівки у чвертьфінал Кубка України.

"Ми були ближче до перемоги, ніж "Динамо". Прекрасно розуміємо, що багато гравців суперника не приїхало, але все одно виходили футболісти в футболках "Динамо".

Ми налаштовувалися на перемогу, особливо у той час, коли вона потрібна нашій команді. Була самовіддача, грали як могли, незважаючи на велику кількість технічного браку. Намагалися більше грати вперед, вести боротьбу. Потрібно було реалізувати ті моменти, які були. Нам не вистачило майстерності. "Динамо" ж, навпаки, завдяки майстерності забивало такі м'ячі, як на тренуваннях.

У першому таймі ми намагалися грамотно грати в обороні, але після пропущеного м'яча в перерві відбулася ротація. Вийшов Грицук, щоб посилити атаку. Потім ми вже ризикували, випустивши другого нападника Паламаря. З'явилися моменти. У першому таймі хотіли зіграти строго від захисту, а в другому діяти більш агресивно", - цитує Шарана XSPORT

Читайте також: Визначилися чвертьфіналісти Кубка України з футболу

Нагадаємо, що у матчі "Олександрія" - "Динамо" (Київ) (2:3) м’ячі забили: Сергій Старенький (на 77-й хвилині), Василь Грицук (120+4 з пенальті) - Артем Кравець (36, 116), Артем Бесєдін (107).

Відео кращих моментів:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-