Світоліна: Я очікувала від себе кращого тенісу в Сінгапурі

Світоліна: Я очікувала від себе кращого тенісу в Сінгапурі

Укрінформ
Наша тенісистка програла другий матч в групі, але все одно має шанс пробитися у півфінал. 

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала поразку від француженки Каролін Гарсії в другому турі Підсумкового турніру WTA в Сінгапурі (7:6, 3:6, 5:7). Про це вона розповіла сайту «Большой теннис Украины».

«Переломний момент в кінцівці третього сету? Серйозно, навіть не знаю, як це пояснити, це було так швидко... Дуже важко сказати зараз. Я не хочу заглиблюватися в деталі, можливо, один розіграш вирішив результат зустрічі. Але я втратила свої шанси і тепер не можу це змінити, не можу повернутися в минуле і щось зробити інакше. Жахливі відчуття, якби я могла знайти слово, щоб описати це, я б вам сказала.

Труднощі через дебюту на турнірі? Гарсія також грає в перший раз, я перебувала в таких же умовах. Я б хотіла знати, що сьогодні відбувалося з моєю грою. Нехай навіть рахунок у вирішальній партії був 5:7, моя гра виявилась цілком вимкнутою. Від себе я очікувала кращої гри на цьому турнірі. Але все йде не так.

Читайте також: Світоліна програла Гарсії на Підсумковому турнірі WTA

У мене є шанс пройти далі? Хотіла б я, щоб цього шансу не було. Що мені потрібно зробити? Обіграти Халеп в двох партіях... Не знаю, постараюся відновитися і зробити все, що від мене залежить. Я очікувала кращого тенісу від себе в Сінгапурі. Більше у мене немає ніяких очікувань.

Як я відчувала себе на тренуваннях? Нормально я себе відчувала, добре тренувалася, може фізично були невеликі проблеми. Коли я вже граю на турнірі, то намагаюся не думати про фізичний стан. Коли я закінчу змагання, тоді у мене будуть питання до себе і команди, що я зробила не так. Мої матчі в Сінгапурі вийшли просто жахливими. Гаразд, мої суперниці грали дуже добре, але те, як я справлялася з ситуацією на корті, це було без мізків», - сказала Світоліна.

Нагадаємо, Еліна Світоліна програла другий матч на Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі. Вона поступилась Каролін Гарсії 7:6, 3:6, 5:7. Для виходу в півфінал Світоліній потрібно в п'ятницю в двох сетах обіграти Симону Халеп і чекати від Каролін Возняцкі перемоги над Каролін Гарсії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-