Ярмоленко: Навіть не думаю про те, що Шевченко може піти зі збірної

Ярмоленко: Навіть не думаю про те, що Шевченко може піти зі збірної

Укрінформ
Півзахисник дортмундського футбольного клубу "Боруссія" і збірної України Андрій Ярмоленко поділився враженнями від німецького чемпіонату та висловив своє відношення до Андрія Шевченка, під керівництвом якого національна команда не пройшла відбір ЧС-2018.

"Яким уявляв собі німецький чемпіонат? Мої очікування не могли не виправдатися. Високий рівень організації справи, високий рівень самого футболу - і все це на тлі переповнених трибун величезних стадіонів. У кожної команди - свій стиль гри, кожна з них не схожа на іншу. У кого-то більше довгих передач, у кого-то - високий пресинг. Хтось грає в три захисника, хтось - в чотири, а хтось - і в п'ять. Проти жодного суперника легко не буває. Мені подобається, що тут матчі проходять кожні три дні, і у кожному доводиться викладатися по максимуму.

Щодо матчу збірної України проти Хорватії у відборі ЧС-2018. Багато думав, аналізував, що ж насправді сталося. Можливо, позначився високий ігровий ритм, підтримуваний нами до перерви. Може, витратили багато сил, їх не вистачило після години гри, і це позначилося на нашій концентрації. Перший пропущений м'яч - зайве тому підтвердження. Вимкнулися на пару секунд, і Луці Модричу цього виявилося достатньо. Скільки пам'ятаю, в збірній постійно така картина. Пропускаємо - і все, життя закінчується. Ось це точно потрібно міняти. Як саме, не знаю, але потрібно. Я вже й не пам'ятаю, коли ми востаннє відігравалися.

Читайте також: Ярмоленко: На моїй позиції в "Боруссії" дуже велика конкуренція

Зі свого боку можу висловити наставнику всіляку підтримку. Він упевнений в своїх силах - це найголовніше. Я навіть не думаю про те, що Шевченко може піти. Не потрібно валити все на його плечі: ми разом програли відбір, разом і будемо нести відповідальність. Сподіваюся, нам вдасться повністю реалізувати всі ті задуми, які є у тренера, а вони нам, зізнаюся, імпонують", - розповів Ярмоленко zbirna.com

Фото: East News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-