Баррера: Ломаченко кращий у своїй вазі, люди хотіли б його реваншу з Салідо

Баррера: Ломаченко кращий у своїй вазі, люди хотіли б його реваншу з Салідо

Укрінформ
Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях 43-річний мексиканець Марко Антоніо Баррера вважає, що українець Василь Ломаченко є кращим боксером у своєму дивізіоні, й титульний бій проти Рігондо не стане для нього проблемою.

"Ломаченко на даний момент кращий у своєму дивізіоні. Він дуже сильний, швидкий, розумний. Мені здається, що люди хотіли б побачити його реванш проти Салідо.

Орландо боксує в типовому для мексиканця стилі. Він постійно пресингує, йде вперед, завдає ударів. Але це не повинно стати проблемою для Ломаченка, адже він швидкісний боксер, він пересувається по всьому рингу. Як я сказав, він кращий у своїй вазі", - цитує Барреру XSPORT

Нагадаємо, що 9 грудня чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (9-1, 7 КО) проведе захист титулу в бою проти кубинського боксера Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО). На Madison Square Garden у Нью-Йорку, де відбудеться боксерський поєдинок, очікується аншлаг.

Читайте також: Бокс: Ломаченко нагадав Рігондо про свої потужні удари

У березні 2014 року Ломаченко програв свій єдиний бій у професіональній кар'єрі Орландо Салідо (44-13-4, 31 КО) за очками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-