Ярмоленко: На моїй позиції в

Ярмоленко: На моїй позиції в "Боруссії" дуже велика конкуренція

Укрінформ
Український півзахисник дортмундського футбольного клубу "Боруссія" і збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував свою участь в останніх матчах за німецьку команду.

"Не брав участі в останньому поєдинку не через стан здоров’я. Зі здоров'ям, на щастя, все нормально. Вся справа в конкуренції - вона в "Боруссії" на моїй позиції дуже висока, і тренер вибирає кращих виконавців. Якщо він мене не поставив, значить, потрібно ще більше тренуватися. Причини завжди треба шукати в собі.

Попередні два матчі я провів трохи нижче свого рівня. Не можу сказати, що в поєдинку з тим же "Лейпцигом" грав погано, але у мене були моменти, а я їх не реалізував. Забив би - сказали, що провів хороший матч. Але якщо не забив, а команда програла, то цей поєдинок, звичайно, пішов в пасив.

Потім була зустріч в Лізі чемпіонів. Начебто непогано провів перший тайм, але після перерви зіграв набагато гірше. Так що я добре розумію рішення тренера. Буду працювати і доводити, що заслуговую грати в основному складі.

Читайте також: Ярмоленко виявися більш корисним і ефективним, ніж Дембеле - EXTRA SPORT

Про реакцію німецьких уболівальників мені важко сказати, адже я поки мало що читаю. Може, це і добре. Більше переглядаю українські сайти, хоча всі ми сильно переживаємо, що провели серію невдалих ігор. На старті чемпіонату команда перемагала, забивала по три і по п'ять, але в підсумку втратила п'ять очок відриву в таблиці. Втім, у футболі бувають підйоми і спади. Важливо швидше здобути перемогу. Наприклад, в кубковому матчі з "Магдебургом", - розповів Ярмоленко zbirna.com

Фото: ruhrnachrichten.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-